Etusivulle »
ETUSIVU
valittu kansio UUTISET
Palkitut pelaajat 2017
Kuntoliiga 2017
XVI Vuositurnaus 2017
Hotsal 2017
Kauden 2016 päättäjäiset ja palkitut
Kuntoliiga 2016
Lindan Cup 2016
XV Vuositurnaus 2016
Hotsal 2016
Kauden 2015 päätös
Kuntoliiga 2015
Lindan Cup 2015
XIV Vuositurnaus 2015
Hotsal tilastot
Hotsal finaali 2015
PePo - Gab otteluraportti
PePo - GAB 4.10.2014
Functio Laesa
Lisää kuvia Mustat Kukot
Kukko kaatui - Jocko riisui
Lindan Cup - PeGABUS
GBK-TPS Kemiössä
Lindan Cup yhteiskuva
Otteluohjelma 7.6.2014 Lindan Cup
Linda Cup 2014 lähestyy
Vuositurnaus 2014
Vuositurnaus info
Kultainen Hirvi Cup
PePo, ett vinnande koncept
Vuosikertomus 2012 julkaistu
Kultainen Hirvi Cup Info
Perjantaipojat B-mestareiksi
Hotsal huipentuu B-finaaliin
valittu PePo - Gab ja saunailta
GAB - Pepo
GAB uusi mestaruuden
Vuositurnausraportti
Röda Laget - Pepo 7.4.2013
PePo Vuositurnaus 2013
Hotsal 2012 - 2013
Hotsal finaalia odotellessa
Hallituskokoonpanoon muutoksia
ARKISTOON »
SEURA
JOUKKUE
KILPAILUTOIMINTA
SAAVUTUKSET
TREENIT
HISTORIAA
GALLERIA

09.10.2013 18:49 Joakim Sjöblom
Komea kotivoitto


Efren puskee Armandon kulman ylämummoon

Lauantaina 5. lokakuuta  pelattiin Samppalinnalla perinteinen ystävyysottelu GABia vastaan. Muita kenttiä ei saatu.  GABilla oli samanlaisia ongelmia joukkueen kasaamisessa kuin meillä aina. Että pitää olla vaikeaa.  Onneksi oli pyydetty Forestilta apuja omiin joukkuihin, mutta menivätkin nyt  vihollisten puolelle. Kiitokset heille – saatiin hyvä peli. Meiltä jäi viime tipassa Abdi ja Jomppe pois.Heti kolmannella minuutilla Efren puski Armandon antaman kulmurin vastuuttomasti ylänurkkaan. Jani GABin maalissa ei ehtinyt kissaa sanoa. Komea maali joka jopa sopisi urheiluruutuun. Vaikka toiminkin puoluettomana tuomarina en voinut, porukan vetäjänä kun muuten olen,  muuta kun ihailla osumaa. Jospa tälläistä herkkua olisi nähty kuntoliigassa. PePo oli hallitsevampi joukkue ensimmäisellä pelijaksolla, mutta maalipaikat olivat harvassa. Gerard johti GAB:in puolustusta ja Durre PePo:n, ja hyvin johtivat. Ja vauhtia riitti.


Puoliajalla GAB söi jotain käärmekeittoa, koska tulivat nyt ihan eri asenteella peliin. Jens tasoitti pelin heti ensi minuutilla soolosuorituksellaan.  Sen jälkeen hän olikin merkattu mies, eikä enään päässyt tekemään tuhojaan kuten monesti aiemmin. Peli jatkui vauhdikkaana, hyvätasoisena ja tasaisena. Molempien joukkueidein puolustuspeli ansaitsee hatunnoston – maalivahdit pääsivät tosi helpolla. Tasapeli näytti jo miltei varmalta, ja Janikin innostui monen vuoden jälkeen piiskaamaan joukkojaan taisteluun. Sitten se tapahtui. Pelikello kävi viimeistä minuuttia kun Efren ja Armando järjestivät hässäkän GABin maalille. Jani yritti purkaa tilanteen hätäpotkulla, mutta se osuikin omaan pelaajaan josta kimposi omaan maaliin. Se oli siinä.


Hyvä ja rehti hyvätasoinen peli joka oli helppo tuomita (tuomarina puusilmä-Jocko).
GABin parhaana pelaajana PePo palkitsi ansaitusti Jens Almarkin. PePon parhaaksi GAB nimesi Peltsin. Uurasti taas kerran koko kentällä ja aiheutti jatkuvasti vaikeuksia GABin puolustukselle.  Unohtaa ei sovi myöskään Durrea jonka kautta melkein kaikki PePon hyökkäykset käynnistyvät. Eikä Maakoa joka Durren pakkiparina pelasi kauden parhaan pelinsä. Armando oli laidassa myös aika vikkelä.


Pelin jälkeen siirryttiin saunaan Englannin liigoineen, Lupan sapuskoineen, palkintojenjakoineen ja tietokilpailujineen (GAB protestin jälkeen lopputulos  oli  9-9). Viron viinaakin löytyi. Joku joi sitä vähän liiankin paljon. Monet olivat jo lähteneet kun illan huippukohtana nähtiin screeniltä Sabrinan Boys-video. (myönnän syyllisyyteni).

Palkinnot menivät näin:
Vuoden pelaaja – Luppa
Taistelijan malja– Efren
Valmentajan pokaali – Lassi
 
PePo – GAB    2-1   (1-0)
3.  1-0 Efren (Armando),  26.  1-1 Jens,  50 2-1 oma maali
PePo: Luppa; Durre, Maako;  Lassi, Peltsi, Efren, Mika; Armando

IF Fredagspojkarna i Åbo r.f. officiella websidan | webdesign Penbox