Etusivulle »
ETUSIVU
valittu kansio UUTISET
Palkitut pelaajat 2017
Kuntoliiga 2017
XVI Vuositurnaus 2017
Hotsal 2017
Kauden 2016 päättäjäiset ja palkitut
Kuntoliiga 2016
Lindan Cup 2016
XV Vuositurnaus 2016
Hotsal 2016
Kauden 2015 päätös
Kuntoliiga 2015
Lindan Cup 2015
XIV Vuositurnaus 2015
Hotsal tilastot
Hotsal finaali 2015
PePo - Gab otteluraportti
PePo - GAB 4.10.2014
Functio Laesa
Lisää kuvia Mustat Kukot
Kukko kaatui - Jocko riisui
Lindan Cup - PeGABUS
GBK-TPS Kemiössä
Lindan Cup yhteiskuva
Otteluohjelma 7.6.2014 Lindan Cup
Linda Cup 2014 lähestyy
Vuositurnaus 2014
Vuositurnaus info
valittu Kultainen Hirvi Cup
PePo, ett vinnande koncept
Vuosikertomus 2012 julkaistu
Kultainen Hirvi Cup Info
Perjantaipojat B-mestareiksi
Hotsal huipentuu B-finaaliin
PePo - Gab ja saunailta
GAB - Pepo
GAB uusi mestaruuden
Vuositurnausraportti
Röda Laget - Pepo 7.4.2013
PePo Vuositurnaus 2013
Hotsal 2012 - 2013
Hotsal finaalia odotellessa
Hallituskokoonpanoon muutoksia
ARKISTOON »
SEURA
JOUKKUE
KILPAILUTOIMINTA
SAAVUTUKSET
TREENIT
HISTORIAA
GALLERIA

21.04.2014 17:55 Mika Lindström

PePo voitti Forestin juhlaturnauksen


Voittoisa joukkue heti pelin jälkeen (klikkaa isommaksi).

Valmentajavelho Sir Jocko pääsi nostamaan ensimmäistä pyttyä joukkueen peräsimessä - vapise Sir Alex!

Mutta miten tämä ihme saavutettiin?

Kun Sven aikanaan tiedusteli halukkuuttamme osallistua FC Forestin 5-vuotis juhlaturnaukseen, niin ensimmäinen vastaus oli kyllä kiitos, ehdottomasti. Sen verran tärkeää ja merkittävää on yhteistyömme ollut näinä kuluneina vuosina, että osallistuminen oli paitsi kunnia niin myös velvollisuus.
Kun aikatalu täsmentyi ja kalenterit kaivettiin esiin, huomattiin että kyseessä on pääsiäislauantai. Pelko hiipi puseroon joukkueen kasaamisen onnistumisesta ja hallitus teki selvitystöitä ennen osallistumisen vahvistamista. Pikkuhiljaa nimiä alkoi Nimenhuutoon ilmestymään ja uusi pelaajia rohkaisemalla saimme lopulta pelipaikalle riittävän määrän ukkoja ja Peltisikin lupasi tulla, kunhan työltään ehtisi.

Maaliin asettui Mara, joka jälleen kerran tarttui rohkeasti pestiin Lupan olleessa estynyt. Puolustukseen Jocko asemoi Abdin ja Durren ilman vaihtomiestä ja hyökkäyksen kahta paikkaa pelasivat José, Efren, Mika, Qian, Sabir, Peltsi (kolme viimeistä peliä). Näistä pelaajista Qian ja Sabir debytoivat kilpapelissä eikä Peltsikään ollut aikaisemmin pelannut futsalia PePon vihreissä.

Ensimmäinen vastustaja oli Cosmic Comic Cafe, joka oli meille täysin uusi tuttavuus. Melko hermostuneen alun jälkeen Durre päätti ottaa ohjat käsiinsä ja teki onnistuneen nousun jälkeen avausmaaliin PePo:lle. Tämä mursi kipsin ja maaleja alkoi tulla kuin liukuhihnalta. Efren takoi hattutempullisen kaappeja, José pääsi vauhtiin 1+1 saldolla ja Sabirkin teki heti ensimmäisessä pelissään maalin upean syötönkatkon jälkeen. Lopputulos 6-0 Perjantaipojille ja hieno alku turnaukselle. Jälkikäteen ajatellen Maran nollapeli heti avauksessa oli erittäin tärkeä oikeanlaisen torjuntavireen löytymisen kannalta. Myös Qian ja Mika onnistuivat pelissä hyvin, vaikka tulosarakkeeseen ei merkintöjä kertynytkään. Varsinkin Qian pelasi maltilla ja syötteli Mikan pariinkin kertaan tekopaikkaan.

Seuraavaksi vastaan asettui isäntäjoukkue Forest, joka "ryösti" Perjantaipoikien Vuositurnausvoiton viime vuonna. Tämä asia varmasti käväisi muutaman pelaajan mielessä, kun Durrelle ja Abdille sattui pelin alkuun harmittava virhe, kun Proffan pelaaja onnistui katkomaan hiljaiseksi jääneen poikittaissyötön ja teki maalin. Onneksi José ei ollut näitä turnaustappion henkisesti raunioittamia miehiä, vaan hän tasoitti pelin ja kun vielä Efren teki voittomaalin, niin voitanee vihdoin todeta metsäläispeikon pudonneen Perjantaipoikien olkapäiltä. Tosin voitto tuli äärimmäisen pienellä marginaalilla, sillä Forest taisteli hyvin loppuun saakka.

Mustat Kukot on tuttu vastustaja Hotsal peleistä ja aikaisemmissa peleissä oli jo esittänyt hyvää peliä. Abdi kuitenkin onnistui heti pelin alussa tekemään johtomaalin, mutta kirjasi itselleen myös miinusosuman menettämällä pallon epäonnistuneen harhautusyrityksen jälkeen, vaikka helppo syöttä olisi ollut turvallisempi ratkaisu. Vaikka vastustaja tekikin 2-1 johtomaalin, niin PePo onnistui rakentamaan lukuisia hyviä tasoituspaikkoja. Turnauksen parhaaksi valittu Tuomas Mäkipää torjui kuitenkin kaikki pallot ja ensimmäinen tappio oli summerin soidessa vain todettava, vaikka se ei niin ansaitulta tuntunutkaan. Samalla finaalipaikka tuntui jo liukuvan omista käsistä, sillä viimeisen pelin Proffa oli pelannut todella vahvasti omat pelinsä.

Hyvin joukkueen tunnelmaa haistellut Jocko teki tähän peliin muutoksen ja pisti Kukko peliin tulleen Peltsin Josén kanssa avauskenttään. Tämä olikin oiva ratkaisu, sillä isot minuutit kolmessa pelissä pelannut latinoduo José-Efren alkoi jo osoittaa väsymisen merkkejä pallottoman karvauspelin jäädessä koko ajan vähemmälle. Peltsi toi tähän heti parannuksen ja ajoi sisään omaa pelimalliaan sekä esimerkillään että myös puhellaan - täysillä duunia ja sitten vaihtoon. Proffa osoitti heti alkuun vaarallisuutensa tekemällä johtomaalin komealla laukauksella. Perjantaipoikien peli oli kuitenkin niin hyvin paketissa, että kylmähermoisia ratkaisijoita löytyi laajalla rintamalla - José, Peltsi ja Abdi tekivät maalin mieheen ja lopputulokseksi merkittiin siten 3-1. Oli aika siirtyä katsomoon jännittämään, että kaataako Mustat Kukot Forestin suurimaalisesti kiilaten Proffan ohi finaaliin. Oma finaalipaikkamme oli jo varma, sillä maalieromme oli maalin verran parempi kuin Proffan.

Kukot kokivat kuitenkin sulkasadon Forestin käsittelyssä ja isännät ottivat kolmannen sijan jättäen estraadin finaalia PePo - Proffa varten. Vaikka alla oli voitto, niin tällä kertaa PePo:n vire oli oikeanlainen alusta asti ja kaikki tiedostivat Proffan janoavan revanssia. Johtomaalimme tuli hivenen onnekkaasti, sillä Efren juoksi vahvasti keskityspalloon ja pallo painui maaliin häntä estelleen pakin kautta. Proffa tasoitti hyvällä laukauksella, mutta sitten saimme vaparin läheltä rankkaripistettä. Vastustaja asetteli kolmen miehen muurin esteeksi jättäen paikan sivuttaissyötölle, mutta sitä Durre ei tällä kertaa käyttänyt, vaan laukoi pallon voimalla muurin kautta ylänurkkaan. Tämä oli niin upea suoritus, että vastustaja tuntui hieman lannistuvan ja PePo sai hurjan lisälatauksen. Koko sisäkauden maalinteon kanssa tuskaillut José löysi pitkin päivää pilkahdelluun maalivireen kreivin aikaan ja teki kaksi seuraavaa maalia. Voitto 4-1 ja turnausvoitto Perjantaipojille! Tämä on siinä määrin harvinaista herkkua, että ihan spontaaneihin riemunkiljahduksiin ei kukaan osannut ryhtyä, mutta hyvänolon tunne oli vahvasti läsnä, kun suihkun jälkeen siirryimme Kultaisen Hirveen palkintojen jakoon.

Durre palkittiin turnauksen parhaana kenttäpelaajana ja siitä tuskin ketään turnaukseen osallistuneista oli eri mieltä. Tuomari Lainekin totesi palkinnon menneen hänen mielestään oikeaan osoitteeseen. Sitten jaettiin Perjantaipojille turnausmitalit ja lopulta kutsuttiin kapteeni Durre hakemaan komea pokaali.Loppuillan poika viettikin sitten Perjantaipoikien pöydässä ennen kuin Jocko vei sen kaupunkikiertueelle.Kiitos Forestille hyvin järjestetystä turnauksesta, tuomarille oivasta linjauksesta ja vastustajille reilusta pelistä!

Mustat Kukot - Proffa  0-4
CCCP - PePo  0-6
FFC - Proffa  0-3
CCCP - Mustat Kukot  2-3
PePo  - FFC  2-1
Proffa - CCCP  3-1
PePo - Mustat Kukot  1-2
FFC - CCCP  2-1
Proffa - PePo  1-3
Mustat Kukot  - FFC  1-2
 
PePo 4 301 12-4 9
Proffa 4 301 11-4 9
FFC 4 202 5-7 6
Mustat Kukot 4 202 6-9 6
CCCP 4 004 4-14 0
 
Finaali
PePo - Proffa   4-1


IF Fredagspojkarna i Åbo r.f. officiella websidan | webdesign Penbox