Etusivulle »
ETUSIVU
valittu kansio UUTISET
Palkitut pelaajat 2017
Kuntoliiga 2017
XVI Vuositurnaus 2017
Hotsal 2017
Kauden 2016 päättäjäiset ja palkitut
Kuntoliiga 2016
Lindan Cup 2016
XV Vuositurnaus 2016
Hotsal 2016
Kauden 2015 päätös
Kuntoliiga 2015
Lindan Cup 2015
XIV Vuositurnaus 2015
Hotsal tilastot
Hotsal finaali 2015
PePo - Gab otteluraportti
PePo - GAB 4.10.2014
Functio Laesa
Lisää kuvia Mustat Kukot
Kukko kaatui - Jocko riisui
Lindan Cup - PeGABUS
valittu GBK-TPS Kemiössä
Lindan Cup yhteiskuva
Otteluohjelma 7.6.2014 Lindan Cup
Linda Cup 2014 lähestyy
Vuositurnaus 2014
Vuositurnaus info
Kultainen Hirvi Cup
PePo, ett vinnande koncept
Vuosikertomus 2012 julkaistu
Kultainen Hirvi Cup Info
Perjantaipojat B-mestareiksi
Hotsal huipentuu B-finaaliin
PePo - Gab ja saunailta
GAB - Pepo
GAB uusi mestaruuden
Vuositurnausraportti
Röda Laget - Pepo 7.4.2013
PePo Vuositurnaus 2013
Hotsal 2012 - 2013
Hotsal finaalia odotellessa
Hallituskokoonpanoon muutoksia
ARKISTOON »
SEURA
JOUKKUE
KILPAILUTOIMINTA
SAAVUTUKSET
TREENIT
HISTORIAA
GALLERIA

18.06.2014 23:24 Mika Lindström

Se päivä oli iloinen, vaikka voitoton


Ylärivi vasemmalta: Jan Mäkiö, Charlotta Lemström, Peter Henriksson, Thomas Kreander, Kalle Wirén. Alarivi Sabir Mohammed, Mika Lindström, Björn Almark, Bettina Lemström. Edessä Kim Davidsson.

Kun Lindan Cupin naisten sarja peruttiin ja Grani Handbagsin pelaajat jäivät tyhjän päälle, pitivät Gabin Jan ja PePo:n Jocko kriisipalaverin. He päättivät pilkkoa turhankin isoksi kasvaneen miesten joukkueen kahdeksi, joista toisesta tehtiin sekajoukkue Handbagsien naisten kanssa. Tämä sai nimekseen Grani Bladade Karameller - Turun Paras Sekoitus. Joukkueen kokoonpanossa korostui kokemus, mutta onneksi Granin riveistä saatiin muutama nuorempikin pelaaja tähän tiimiin. Kovin suurin odotuksin ei päivän peleihin lähdetty, mutta peliaikaa oli ainakin tarjolla koko porukalle riittävästi, sillä vaihtopelaajia oli käytettävissä vain kolme.

Ensimmäisenä kohdattiin Forest, joka tässä turnauksessa oli myös naamioitunut eri nimen taakse ja esiintyi Kultaisen Hirven Pallona. Pelaajat olivat kuitenkin vanhoja tuttuja ja hyvinä pelimiehinä tunnettuja. Yhdistelmäjoukkueemme peli loksahti melko mukavasti kohdilleen ja pystyimme pelaamaan vastustajan kanssa tasaisesti kaikilla pelipaikoilla. Ihan huippuvaarallisia tekopaikkoja emme montaa pystyneet luomaan, mutta myös vastustajan hyökkäykset pystyttiin tehokkaasti katkomaan, kunnes aamuisen sateen liukastama nurmi teki minulle ikävän tempun. Menin vastustajan Azizia vastaan ja yritin jarruttaa itseni hänen juoksulinjalleen, mutta kantapään nappulat eivät löytäneet kentästä pitoa ja rämähdin peffalleni kenttään. Aziz kiersi minut, syötti Kallelle, joka laukoi pallon maalivahtimme Kimin puolittaisen torjunnan kautta maaliin. Ikävä takaisku, joka riitti lopulta Hirven voittoon, sillä muutamasta hyvästä paikasta huolimatta he eivät lisää maaleja onnistuneet tekemään.

Seuraava vastustaja oli OP-Raseborg, joka kruunattiin päivän päätteeksi Motion-sarjan mestariksi. Tässä pelissä he eivät esittäneet mitään murskaavaa ylivoimaa meitä vastaan, mutta käyttivät kyllä pienet haparointimme armotta hyväkseen. Eka maali tuli pienestä kulmapotkun merkkausvirheestä, mutta toisessa Raaseborgin hyökkääjä osoitti verratonta pallonhallintaa tulemalla puolustussumppumme läpi ja ampumalla pallon nätisti maaliin. Totuuden nimessä on pakko todeta, että Kimin torjunnat estivät rumemmat lukemat eikä joukkueellamme tainut olla ainuttakaan kunnollista vetopaikkaa kuparisen rikkomiseksi.

Kolmas peli olikin sitten yhdistelmäjoukkueidemme keskinäinen kohtaaminen. Vaikka PeGaBUS olikin ns. ykkösjoukkueemme, päätimme pistää heille tosissaan kampoihin. Tässä vaiheessa turnausta olimme huomanneet joukkueellemme sopivan taktiikan olevan tiivis puolustaminen ja juoksupallon toimittaminen Thomakselle mahdollisimman nopeasti. Puolustus onnistui Bettinan, Lotan, Peterin ja minun yhteistyöllä hyvin, mutta myös Kimin torjuntoja tarvittiin. Hyvän poikittaisyötön jälkeiseen Jesperin vetoon Kimikään ei enää ehtinyt ja PeGa siirtyi johtoon. Valitsemamme taktiikka kuitenkin puri viimeisillä minuuteilla, kun Kim avasi nopeasti pallon ylös ja Thomas pääsi maalivahdin estelyistä huolimatta liruttamaan pallon kohti maalia. Jomppe yritti vielä pysäyttää pallon ennen maaliviivaa, mutta tulikin antaneeksi sille lisää vauhtia. Päivän ensimmäinen maali, joka varmisti myös avauspisteen joukkueellemme - tasapeli tuntui lähes voitolta.

Neljännessä pelissä Buffalo Soldiersia vastaan ei meillä sitten ollutkaan juuri mitään jakoa. Ensimmäinen takaiskumaali hyväksyttiin, vaikka se ei kokonaan maaliin ehtinytkään ennen kuin Kim sen hanskoihinsa kaappasi. Seuraavat kolme olivatkin sitten selkeämpiä, kun Buffalo puski puolustuksemme kerta toisensa jälkeen puhki. Tappio 0-4 oli valitettavan ansaittu lopputulos.

Viimeinen vastustaja IDO-Kylpyhuone oli ennalta meille sopivin, sillä ikärakenne ja vyötäröiden ympärys olivat hieman meidän suuntaan edullisesti kallellaan. Thomas käyttikin heti alkuun juoksuvoimaansa hyödykseen, kiersi häntä ahdistelleen pakin ja keskitti hyvän pallon maalin eteen. Lillis pääsi puskemaan palloa kenenkään estelemättä, mutta pusku suuntautui hiukan leveäksi. Sitten sattui Peterille harvinainen virhe omassa päässä. Syöttö maalivahdille jäi liian hiljaiseksi ja IDO:n hyökkääjä pääsi kaappaamaan pallon. Tarkka sijoitus lähes päätyrajalta ja pallo tolpan kautta maaliin oli kylmä suihku voittohaaveillemme. Kylppäripojat tekivät vielä toisenkin maalin ennen kuin Thomas teki päivän toisen maalin rankkarista, joka vihellettiin vastustajan käsivirheestä. Loppu olikin meidän vahvaa hallintaa, mutta tuomarin pilli pelasti pisteet IDO:lle maalein 2-1.

Päivän pelien loppusaldo oli siis lohkon jumbosija, yksi vaivainen tasuripiste ja neljä tappiota maalieron jäädessä kahdeksan maalia pakkaselle (2-10). Tämä ei kuitenkaan mieliä mustuttanut, kun aurinkoisen kesäpäivä kääntyi kohti iltaa Ekniemen leirintäalueella. Saunomisen jälkeen katettiin rantakalliolle komea illallispöytä normaalein ruokajuomin ja nautittiin mainiosta seurasta ja seurojemme välisestä ystävyydestä. Illan kuluessa palkittiin joukkueesta parhaat Bettina, Kim ja Sabir.


IF Fredagspojkarna i Åbo r.f. officiella websidan | webdesign Penbox