Etusivulle »
ETUSIVU
valittu kansio UUTISET
Palkitut pelaajat 2017
Kuntoliiga 2017
XVI Vuositurnaus 2017
Hotsal 2017
Kauden 2016 päättäjäiset ja palkitut
Kuntoliiga 2016
Lindan Cup 2016
XV Vuositurnaus 2016
Hotsal 2016
Kauden 2015 päätös
Kuntoliiga 2015
Lindan Cup 2015
valittu XIV Vuositurnaus 2015
Hotsal tilastot
Hotsal finaali 2015
PePo - Gab otteluraportti
PePo - GAB 4.10.2014
Functio Laesa
Lisää kuvia Mustat Kukot
Kukko kaatui - Jocko riisui
Lindan Cup - PeGABUS
GBK-TPS Kemiössä
Lindan Cup yhteiskuva
Otteluohjelma 7.6.2014 Lindan Cup
Linda Cup 2014 lähestyy
Vuositurnaus 2014
Vuositurnaus info
Kultainen Hirvi Cup
PePo, ett vinnande koncept
Vuosikertomus 2012 julkaistu
Kultainen Hirvi Cup Info
Perjantaipojat B-mestareiksi
Hotsal huipentuu B-finaaliin
PePo - Gab ja saunailta
GAB - Pepo
GAB uusi mestaruuden
Vuositurnausraportti
Röda Laget - Pepo 7.4.2013
PePo Vuositurnaus 2013
Hotsal 2012 - 2013
Hotsal finaalia odotellessa
Hallituskokoonpanoon muutoksia
ARKISTOON »
SEURA
JOUKKUE
KILPAILUTOIMINTA
SAAVUTUKSET
TREENIT
HISTORIAA
GALLERIA

22.04.2015 22:06 Joakim Sjöblom

Perjantaipojille komea turnausvoitto
Perjantaipoikien XIV vuositurnaus pelattiin lauantaina 11. huhtikuuta Samppalinnan palloiluhallissa. Mukana nyt 5 joukkuetta, PePo, Grani Airbags (GAB), FC Forest, Parmaharjun Toivo (PaTo) ja Raision Papat (RaPa). Yksinkertainen sarja jonka voittaja on mestari. Peliaikana nyt 20 minuuttia juoksevana.

Porukkaa oli mukavasti mukana. Turnaus alkoi kannaltamme hyvin, voitimme RaPan niukasti 1-0. Vaudikas hyvätasoinen peli jossa molemmilla joukkuilla oli hyvät mahdollisuudet lisämaaleihin. RaPan maalivahti Heinonen pelasi loistopelin, mutta meidän Luppamme ei jäänyt kauaksi taakse, oli tosin vähän helpommat paikat. Ilkan kaukolaukaus, maanuolianen takanurkkaan, ratkaisi pelin. Se oli turnausvoiton ratkaiseva maali, mutta ei mennä asioiden edelle. RaPa pisti yllättävän hyvin kampoihin. Ihan eri meininki kun viime vuonna jumboksi jäänyt joukkue. Pari avainpelajaa toki nyt taas mukana. Pelureita kaikki, mutta niin meilläkin. Oli ehkä meidän onnemme että kohtasimme heidät eka pelissä. Kuitenkin ansaittu voitto. Jomppe tuli myöhässä ja joutui armotta vaihtopenkille,

Forestin ja PaTon peli oli maaliilottelua. 3-2. Forestin Aziz oli kova, mutta PaTon maalivahti ei vakuuttanut. RaPa pisti yllättäen, mutta täysin ansaitusti, GABin nurin 2-0. Tasainen peli, mutta RaPan vastahyökkäykset olivat myrkkyä GABille. Ansaittu voitto. Molemmilla maalivahdeilla riitti hommia.

PaToa vastaan oli käsky ampua paljon. Ei tarvittu. Tomas ja Tommi junailivat maalin jo 40 sekunnin jälkeen.  Sen jälkeen PaTo puolusti eikä hyökännyt kuten edellispelissä. Kova painostus, mutta millään ei saatu puolustusmuuria murrettua. No 3 pistettä tuli kuitenkin, se on pääasia. Lupalle torjuntoja 0 kpl. Rehdisti tuli PaTon vetäjä onnittelemaan ja kättelemään pelin jälkeen. Se kuuluu niinkuin hyvään tapaan.

Forest pisti GABin tosi ahtaalle, ihan eri taistelu kuin meidän ulkopeleissä. Tunteetkin kävivät lopussa kuumina. Ottelun sankariksi nousi Sven torjuttuaan lopussa yhden rankkarin ja yhden pitkän rankkarin. 1-1.  Tota porukkaa pitää jo perhana vähän varoa. RaPa voitti PaTon 2-1 viime hetken maalilla, tasainen ottelu.

Forestia vastaan peli aikoi hyvin. Painostus oli oikeassa päässä. Vedat teki komean avausmaalin PePossa kaukolaukauksella. Aiheesta oli ylpeä kuten Jesse aikanaan. Forestin Kay Harenkamp teki kuitenkin vastahyökkäyksestä komean häkin. Lopun painostus ei tuottanut tulosta. Forestilla paikkoja ei ollut. Sven myönsi tupakilla että PePo oli selvästi parempi. Heille meiltä pisteen vienti oli lähes kuin turnausvoitto. Mutta harmitti, voitto olisi ollut otetavissa.

Nyt turnaus oli ihan auki. PePo, RaPa ja Forest taistelivat vielä turnausvoitosta.

GAB peittosi PaTon 5-0. Nyt irtosi. Tähän olemme tottuneet. RaPa ei antanut Forestille mitään mahdollisuuksia, selvä 4-1 voitto. Olisi voinut olla isompikin.

Jos RaPan ja Forestin peli olisi päätynyt tasan olisi meille riittänyt turnausvoittoon tasapeli GABia vastaan. Näin laskin, ja on pakko ottaa nämä asiat huomioon. Mutta porukka oli eri mieltä. Kyllä toi porukka (GAB) aina nurin menee pääteltiin. Sitä arvostan, se on oikea asenne. Itse olen lukemattomat kerrat saanut turpiin GABilta. Mutta tästä porukasta vain kaksi kolmestatoista oli kokenut tappion heitä vastaan. Ei ollut ylikunnioitusta. GAB olisi voitolla vienyt kakkostilan.
Tasaisen alun jälkeen aloite siirtyi meille. Vlorim teki puoliväkisin nollakulmasta johtomaalin. Kyllä se maalaaminen onnistuu myös PePon paidassa!  Nyt ote siirtyi kokonaan meille, GAB ei saanut millään peliä avattua kiitos meidän hyvän karvauspelin.  Sitten José, joka oli ollut aika näkymätön aikaisemmissa peleissä astui esiin. Kaksi komeaa häkkiä Tomaksen ja Durren syötöistä. GAB oli lyöty ja pytty meidän!  Janin kädenpuristus ja onnittelut kruunasivat päiväni.  Mutta teidän pelureiden voitto se oli.

Joukkueemme taisteli esimerkillisesti ja jokainen peluri oli tarpeen antaen osansa turnausvoittoon. Erityiskiitokset menee kuitenkin puolustusnelikolle. Tästä joukkueesta voi olla ylpeä. Pelureita oli paljon, mikä vähän sekoitti peliä. Mutta viime pelissä se koitui eduksemme. Ratkaisupelaajat jaksoivat painaa. GAB oli ennen viimeistä peliä jo melkein lyöty: katsokaa kuinka paljon pelureita heillä on sanoivat. Heillä jalka painoi, meillä ei.
 
PePo – turnauksen paras joukkue
RaPa – yllättävän kova suoritus. ansaittu kakkosija
Forest – taistelivat taas leijonan lailla ja ylittivät itsensä
GAB – ei saanut irti parastaan
PaTo – kelpo suoritus, mutta selvästi heikoin joukkue
 
PePon sankarit: Luppa; Durre, Vedat, Ilkka, Jesse; Tommi, Tomas, Vlorim, Sabir, José, Peltsi, Lassi, Jomppe
 
Lopuksi vielä perinteiset kiitokset. Mara , Mika ja Nipa uurastivat toimitsijoina. Pienelle buffetin pitäjille myös kiitokset. Kaikki joukkueet vaikuttivat järjestelyhin tyytyväisiä. Ja kiitokset tietenkin myös tuomari Jari Taipaleelle. Hyvin puhalsi kaikki pelit. Viidakkorummut tosin kertoivat että on kelpo pillimies.
 
Tulokset
Pepo    -   RaPa           1-0
Forest    PaTo            3-2
RaPa  -  GAB               2-0
PePo   -  PaTo             1-0
Forest  -  GAB             1-1
RaPa  -  PaTo              2-1
PePo  -  Forest            1-1
GAB  -  PaTo               5-0
Forest  -  RaPa            1-4
PePo  -  GAB               3-1
 
PePo     4   310     6-2    10
RaPa     4   301     8-3     9
Forest    4   121     6-8     5
GAB      4   112     7-6     4
PaTo     4   004     3-11    0
 
Joukkueiden parhaina palkitut pelaajat
PePo  -  Ilkka Hiekkanen
RaPa  -  Janne Johansson
Forest  -  Adam Borch
GAB  -  Niko?
PaTo  -  Tiitus Järvinen


Muutamia otoksia PePo:n peleistä:IF Fredagspojkarna i Åbo r.f. officiella websidan | webdesign Penbox