Etusivulle »
ETUSIVU
valittu kansio UUTISET
Palkitut pelaajat 2017
Kuntoliiga 2017
XVI Vuositurnaus 2017
Hotsal 2017
Kauden 2016 päättäjäiset ja palkitut
Kuntoliiga 2016
Lindan Cup 2016
XV Vuositurnaus 2016
Hotsal 2016
Kauden 2015 päätös
Kuntoliiga 2015
Lindan Cup 2015
XIV Vuositurnaus 2015
Hotsal tilastot
Hotsal finaali 2015
PePo - Gab otteluraportti
PePo - GAB 4.10.2014
Functio Laesa
Lisää kuvia Mustat Kukot
Kukko kaatui - Jocko riisui
Lindan Cup - PeGABUS
GBK-TPS Kemiössä
Lindan Cup yhteiskuva
Otteluohjelma 7.6.2014 Lindan Cup
Linda Cup 2014 lähestyy
Vuositurnaus 2014
Vuositurnaus info
Kultainen Hirvi Cup
PePo, ett vinnande koncept
Vuosikertomus 2012 julkaistu
Kultainen Hirvi Cup Info
Perjantaipojat B-mestareiksi
Hotsal huipentuu B-finaaliin
PePo - Gab ja saunailta
valittu GAB - Pepo
GAB uusi mestaruuden
Vuositurnausraportti
Röda Laget - Pepo 7.4.2013
PePo Vuositurnaus 2013
Hotsal 2012 - 2013
Hotsal finaalia odotellessa
Hallituskokoonpanoon muutoksia
ARKISTOON »
SEURA
JOUKKUE
KILPAILUTOIMINTA
SAAVUTUKSET
TREENIT
HISTORIAA
GALLERIA

30.06.2013 22:24 Joakim Sjöblom
Grani Airbagsien 10-vuotispeli ja juhlat
Lauantaina 8/6 oli taas edessä matka Kauniaisiin. Meillä oli kunnia olla heidän vieraanaan  10-vuotisjuhlaottelussa jä lisäksi meidät oli kutsuttu heidän juhliinsa. Tämä oli jo meidän 28:s kohtaaminen. Tarkoitus oli pelata wanhoilla tähdillä, mutta niiden saalistaminen mukaan osottautui molemmille joukkueille juuri niin vaikeaksi kun oli odotettavissa. Huonoa tuuriakin oli kun monella oli muuta ohjelmaa. Ilahduttavasti meitä oli kuitenkin peräti 8 juhlijaa, johon en kyllä olisi uskonut. Matkaan lähdettiin Mikan hommaamalla kleinbussilla, mikä osoittautuikin oivaksi ratkaisuksi. Viimeksi tälläinen on ollut meillä käytössä vuoden 1992 Tampereen kaukalojalkapallon SM-kisoissa. Valitettavasti Armando oli loukkaantunut eikä päässytkään mukaan. Lisäksi Luppa ja Jocko olivat kipeinä – kumpikin olisi pelannut vain maalivahtina. Minä olin se sitkeä sissi joka uhrautui kentälle. Onneksi saatiin Lillis lainaksi, muuten hommasta ei olisi tullut mitään. Varsinkaan kun Granilla oli mukana parasta nuorta voimaa. Lillis kantoi ylpeänä meidän paitaa no 33 – sama numero jolla hänen poikansa Jens on käyttänyt Granissa.
 
Heti ennen peliä odotti yllätys. Pelattiin meille ihan oudolla uudella pallolla. Ottelu menikin niin kuin meni, takkiin tuli 2-7. Ottelu oli kuitenkin paljon tasaisempi kuin viime vuoden vieraskoitos jolloin hävittiin 3-7. Pääsivät heti alussa johtoon kovalla kaukolaukauksella joka meni Jompen kautta maaliin. Oltiin kyllä alakynnessä, mutta tilanteita pystyttiin luomaan. Efren sooloili 1-2 kavennuksen. Puoliaika 1-4. Mutta meille taisi mennä kulmat 7-2. Toisella puoliajalla pääsivät kyllä turhan helposti laittamaan lähietäisyydeltä helppoja tyhjiin. Wirenin Kallekin pääsi taas pitkästä aikaa Granin maalintekijä-tilastoon. Kuten meidän Jomppemmekin Efrenin mainiosta esityöstä. Mutta taas kerran sössittiin rankkari.  Efren liittyi nyt Royn ja Teron epäkiitolliseen kerhoon jotka ovat hukanneet tämän kultaisen mahdollisuuden vieraspeleissämme. Joukkueemme parhaana palkittin Efren, mutta jokaiselle osallistujalle menee kiitos. Erityisesti Zumalle joka tuli polkupyörällä Helsingistä. Ei oltu kuitenkaan kovin apealla tuulella. Osallistumisemme oli seuralle kunnia-asia jota isäntämme arvostivat suuresti.

   


Valitettavasti ohjelma oli venynyt niin että suunniteltu saunamme meni mönkään. Onneksi Granin Olli oli mukana meidän kyydissä ja löysi meille jäähallista suihkutilat. Sieltä suuntasimme sitten illan huipputapahtumaan, Granin 10-vuotisjuhliin.


Aluksi nautittiin maittava supé (joskin pavut olivat vähän liian raakoja). Sitten seurasi onnittelupuheet, jonka puolestamme piti Jocko. Saimme kunnian onnittelevista seuroista esiintyä ensimmäisenä, jopa ennen Esbo IF iä, jonka tiloissa pelattiin ja juhlittin. Janille (joka oli keuhkokuumeessa kotona) meni seuraltamme 10-vuotis yhteystyön kunniaksi whiskypullo, ja joukkueelle pelipaitamme. No 22 - muistutukseksi että ovat vielä junioriiässä. Kahvin jälkeen näytettiin monta vanhaa kuvaa meidän koitoksistamme, ja jopa videopätkä esitettiin, kiitos Mikan.

Tovin kuluttua orkesteri valloitti lavan. Vasta nyt alkoi se varsinainen koitos, tanssit. Ainakin meikäläistä tämä rasitti yhtä paljon kuin peli. Mutta tämä oli paljon hauskempaa. Ja niin vaikutti olevan myös meidän muiden pelaajien laita. Jonkinlainen merkitys oli tietenkin Ollin suihkussa tarjoamilla olueilla, supén kanssa nautitusta viinistä, ja Mikan tarjoamasta lonkero-caseistä. Mutta kaikin suurin syypää oli kylläkin Granin Handbagsit. Unohtumaton ilta. Onneksi Durre jäi pois, jäi meille muillekin tanssitettavaa. Ja Handbagsileillä oli ollut vähintäin yhtä hauskaa kuin meillä. Kehuivat kovasti että ollaan paljon parempia juhlijoita kun Granin porukka (tosin Turussa on usein ollut päinvastoin). Valitettavasti eivät mahtuneet autoomme kotimatkalle, mutta kutsuimme heidät myöhemmin Turkuun. Kahdeksannella yrittämällä kotiinlähtökin vihdoin onnistui. Nipalle vielä kiitos että ajoi meidät turvallisesti kotiin.
Oli hyvä reissu! Luulen että kaikki osallistujat allekirjoittavat tämän. Toivottavasti poisjääneitä harmittaa että jäivät tätä paitsi.

IF Fredagspojkarna i Åbo r.f. officiella websidan | webdesign Penbox