Etusivulle »
ETUSIVU
UUTISET
valittu kansio SEURA
Yhteystiedot
Jäsenet
valittu Jäsenmaksut
Feedback
JOUKKUE
KILPAILUTOIMINTA
SAAVUTUKSET
TREENIT
HISTORIAA
GALLERIA

Jäsenmaksut ja liittyminen jäseneksi


Viikon kohokohta on Perjantaipoikien perjantaitreenit.

Yleistä

Seuran toiminta kustannetaan jäsenmaksuilla. Mm. sali- ja harjoitusvuorot, turnaus- ja tuomarimaksut, pelivälineet, peliasut, ensiapulaukun sisältö ja saunatilojen vuokraus aiheuttavat seuralle näitä kustannuksia. Tämän vuoksi edellytämme kaikilta seuran toimintaan osallistuvilta seuran jäsenyyttä ja jäsenmaksun maksamista.Jäsenmaksut 2016

Full Member - Täysjäsen 80 EUR

Tämä maksu sopii aktiivipelaajalle. Maksu sisältää kaikki harjoitus- ja turnausmaksut. Voit osallistua kaikkeen toimintaan yhdellä maksulla koko kauden ajan.

Joitakin erillisiä maksuja voidaan periä, jos osallistuminen aiheuttaa seuralle budjetoimattomia kustannuksia. Tällainen voisi olla esimerkiksi yhteinen matka pääsylippuineen Helsinkiin seuraamaan Suomen jalkapallomaajoukkueen ottelua.

Trainer - Treenari ja kannatusjäsen 40 EUR

Tällä maksulla saat osallistua kaikkeen seuratoimintaan paitsi otteluihin ja turnauksiin. Näistä peritään turnauskohtainen maksu erikseen, jos haluat tulla pelaamaan ja olet maksanut vain pienemmän jäsenmaksun. Turnausmaksu on yleensä 5-10 euroa.

Tämä maksu sopii hyvin jo aktiiviuran lopettaneille, jotka haluavat kuitenkin olla mukana yhteisessä toiminnassa ja ennenkaikkea pitää kuntoa yllä treenaamalla joukkueen mukana.
Seuralla on myös kannattajajäseniä, jotka eivät osallistu peleihin eivätkä harjoituksiin, mutta haluavat muutoin olla mukana toiminnassa ja kannattamassa seuraa.Jäseneksi liittyminen

Yleensä seuran jäsen esittelee muille tulokkaan, jonka tietää mukavaksi ja rehdiksi samanhenkiseksi kaveriksi joka pitää erityisesti jalkapallon pelaamisesta, tuomalla tämän treeneihin tutustumaan muihin jäseniin ja seuran toimintaan. Kun uusi kaveri on vakuuttunut haluavansa olla tämän seuran toiminnassa mukana liittyy hän jäseneksi maksamalla jäsenmaksun. Pelitaidolla ei ole merkitystä, pääasia on että haluat pelata futista tai olla muussa toiminnassa mukana.

Jos tulet mukaan loppuvuodesta, niin jäsenmaksun suuruudesta kannattaa kysyä seuran kassanhoitajalta.Maksuohjeet

Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille.

Tilinro: 165230-6331
Saaja: IF Fredagspojkarna
Summa: 40/80 eur
Viitenro: 13


IF Fredagspojkarna i Åbo r.f. officiella websidan | webdesign Penbox